2020-05-12

Välkommen Anna-Karin, vår nya medarbetare!

Anna-Karin Skoog är utbildad ekonom inom organisation och ledarskap och har arbetat i både små och stora organisationer med olika uppdrag. Närmast kommer hon från Hällefors kommun där hon har arbetat med projektet All in. All in är ett integrationsprojekt som syftar till att minska utanförskapet och bidra till egenförsörjning för dem som står längst ifrån arbetsmarknaden. Hos Butikskonsult kommer Anna-Karin att arbeta som HR-ansvarig och Ledningskoordinator.

Jag började min bana på ett utbildningsföretag som anordnade öppna föreläsningar över hela landet inom aktuella områden inom arbetslivet. Därefter har jag bland annat arbetat som assistent på Ericsson, HR-ansvarig på ett logistikföretag, marknadskoordinator på ELON, rekryteringskonsult på Poolia (där jag först kom i kontakt med Butikskonsult). Nu senast arbetade jag som projektekonom och kommunikatör i ett EU-finansierat arbetsmarknadsprojekt där 8 kommuner i länet samarbetar och hjälper dem som står längst ifrån arbetsmarknaden ut i jobb eller studier. Som ni hör har jag lite olika erfarenheter med mig i bagaget men mitt hjärta klappar för HR-frågor och gärna i kombination med administration och kommunikation.

Anna-Karin är 39 år och bor i Örebro med sin familj. Just nu ägnar hon mycket av sin fritid åt husrenovering och att påta i trädgården. Om sin nya roll på Butikskonsult berättar hon så här:

Jag är stolt, glad och förväntansfull över att ta mig an denna utmaning men också ödmjuk inför att lära känna en ny organisation och vara med i dess utveckling framåt. För mig är det viktigt med högt i tak och att ha kul på jobbet, såväl som att medarbetarna får komma till sin rätt och vara delaktiga – det är då stordåd skapas!

Fler nyheter


2020-11-30

Projekt- och Säljstöd till finska marknaden

Vi fortsätter expandera och vill nu förstärka vår verksamhet med dig som är finsktalande, brinner för service och projektadministration och som vill vara med och utveckla Butikskonsult på den finska marknaden.


2020-11-30

Konstruktör

Vi söker nu en Konstruktör, gärna med en bakgrund inom produktionsberedning inom tillverkande industri, med stort intresse för konstruktion och en vilja att ta sig an spännande och utmanande specialuppdrag.
2020-04-20

Utemöbler

Äntligen vår 🌞 Just nu erbjuder vi robusta, underhållsfria sittgrupper till kampanjpris!