2019-11-04

Säljare – Södra Sverige

Butikskonsult söker nu en säljare till område södra Sverige, med utgångspunkt från huvudkontoret i Kumla. Som säljare på Butikskonsult kommer du representera en av marknadens främsta leverantörer inom butiksinredning.

Vi letar efter dig med ett brinnande affärsintresse och god förmåga att bygga långsiktiga och hållbara kontakter. Du kommer att ingå i ett framgångsrikt team av säljare som besöker och bygger starka relationer med Butikskonsults kunder. Varmt välkommen med din ansökan!

Butikskonsult erbjuder
Du kommer till ett stabilt företag med ett gott rykte i branschen där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang. Butikskonsult har både medarbetare och kunderna i fokus. I Butikskonsults fina lokaler finns även möjlighet att träna i deras välutrustade gym. I din roll som säljare kommer du även ha stora möjligheter att vara med och påverka företagets omsättning och resultat.

Om rollen
Arbetet som säljare består av att bearbeta och besöka butiker inom dagligvaruhandeln, såväl befintliga kunder såsom nykundsbesök. Du arbetar med affärsutveckling tillsammans med butikerna genom att ge förslag på förbättringar avseende layout samt offerera det konstaterade inredningsbehovet. Att arbeta som säljare innebär att du måste vara lyhörd för kundens önskemål och ha en förståelse för vad som påverkar konsumenternas beteende i butiken och vad som driver kundernas företag till lönsamhet. Du ska ha en förmåga att utifrån kundernas önskemål skapa säljande miljöer i butiken.

Du kommer vara ansvarig för ett geografiskt distrikt bestående av södra Sverige från Mälardalen och söder ut med omsättnings- och resultatansvar. Tjänsten är placerad på Butikskonsults kontor i Kumla men eftersom distriktet är relativt stort så innebär det en del resor och några övernattningar i månaden. Du kommer i rollen som säljare arbeta i ett team tillsammans med ett sälj- och projektstöd och rapportera till försäljningschefen.

Teamet
I rollen som säljare mot DVH så ingår du i ett av tre DVH-team med ansvar för varsin region. I teamet ingår mycket kompetenta och serviceinriktade medarbetare i form av sälj-och projektstöd. Samarbete är något som Butikskonsult värdesätter högt i sina säljteam. DVH-säljarna samlas kontinuerligt för att uppdatera och hjälpa varandra att utvecklas och dela med sig av sina framgångar.

Hos dig som kandidat efterfrågar vi
För att trivas och lyckas i denna roll har du säljerfarenhet från business to business och har du dessutom erfarenhet från säljarbete mot service- och dagligvaruhandeln så är det meriterande. Som person är du handlingskraftig, lyhörd och bra på att bygga relationer, både internt och externt. Du har förmågan att arbeta självständigt efter givet mål och drivs av goda resultat.

Vi ser fram emot Din ansökan!
Vi önskar din ansökan senast den 24 november. Vi svarar gärna på frågor från dig. Kontakta rekryteringskonsult Linda Axäng tel: 079-340 54 42, linda.axang@axoconsulting.se
Anställningen är en tillsvidareanställning med en provanställning om 6 månader.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Butikskonsult
Butikskonsult grundades 1983 och är idag en av Sveriges ledande aktörer inom planering, utveckling och inredning av butiker. Vi skapar butikskoncept och tillhandahåller attraktiva inredningar och funktionella lösningar för allt från shop in shop och specifika avdelningar till kompletta butiker. Produktionen sker hos legofabriker i både Sverige och utlandet, varifrån vi själva ansvarar för logistik, lagerhållning och montering. Vi finns i fina lokaler i Kumla och är drygt 70 anställda och omsätter över 180 MSEK.

Ansök här!

Fler nyheter2019-11-04

Säljare – Södra Sverige

Butikskonsult söker nu en säljare till område södra Sverige, med utgångspunkt från huvudkontoret i Kumla. Som säljare på Butikskonsult kommer du representera en av marknadens främsta leverantörer inom butiksinredning.