2018-01-04

Säljande Butiksinredare inom Servicehandeln

På grund av pensionsavgång söker vi nu en Säljande Butiksinredare inom Servicehandeln

Om rollen

Jobbet som säljande butiksinredare består av att besöka butiker inom servicehandeln (SVH), ge förslag på förbättringar i butikernas layout och offerera det konstaterade inredningsbehovet. Att arbeta som säljande butiksinredare innebär att du måste vara lyhörd för kundens önskemål och ha en förståelse för vad som påverkar konsumenternas beteende i butiken och vad som driver kundernas företag till lönsamhet. Du ska ha en förmåga att utifrån kundernas önskemål skapa säljande miljöer i butiken. Du kommer vara ansvarig för ett geografiskt distrikt bestående av södra Sverige från Mälardalen och söder ut med omsättnings- och resultatansvar samt rapportera till försäljningschefen. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Kumla men eftersom distriktet är relativt stort så innebär det en del resor och ett par övernattningar i månaden. Du kommer i rollen som säljande butiksinredare jobba i ett team tillsammans med ett sälj- och projektstöd. Vi planerar att tillsätta tjänsten i april och du kommer då få möjlighet att gå parallellt med vår avgående säljare fram till sommaren.

Vår kandidat

För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet av försäljning, gärna inom servicehandeln. Som person är det viktigt att du är driven, har analytisk/strategisk förmåga samt framförallt är en duktig relationsbyggare. Har du tidigare jobbat med försäljning eller tillverkning av butiksinredning så är det naturligtvis meriterande.

Som person är du handlingskraftig, lyhörd och bra på att bygga relationer internt och externt. Du har förmågan att arbeta självständigt efter givet mål och drivs av goda resultat.

Vi erbjuder

Rollen som säljande butiksinredare innebär ett stort ansvar att vårda våra kunder inom SVH-segmentet. Du kommer ha stora möjligheter att vara med och påverka företagets omsättning och resultat. Du kommer till ett stabilt företag med ett gott rykte i branschen där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang. Vi har både medarbetare och kunderna i fokus. I våra fina lokaler finns även möjlighet att träna i vårt välutrustade gym.

Kontaktinformation

Rekryteringsprocessen kommer att starta 2018-01-10 då vi gärna besvarar på dina frågor. Du är då välkommen att kontakta Mats Jonsson: 019-689 45 02 / mats.jonsson@butikskonsult.com. Ansökan skall vara inskickad senast 2018-01-25.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Fler nyheter2019-04-12

Besök av Prevent UF

Dagens personalmöte avslutades med ett intressant föredrag av UF-företaget Prevent UF. De har samlat in anonyma berättelser om sexuella övergrepp och trakasserier som tillsammans med fakta och intervjuer bildar innehållet i boken ”Det du inte hör”.


2019-02-12

Välkommen till en attraktiv mötesplats!

För andra året i rad öppnas dörrarna på Behrn Arena till årets nätverksmässa. Kom och träffa oss på Butikskonsult och andra utställare under Örebro Hockeys populära B2B-mässa. Fri entré!2019-01-07

Konstruktör

Vi söker en konstruktör med ambition att ta fram lösningar som överträffar kundens förväntningar. Självklart har du ett brinnande intresse för teknik och en vilja att ständigt utveckla och utmana dina färdigheter inom området.