2018-01-04

Säljande Butiksinredare inom Servicehandeln

På grund av pensionsavgång söker vi nu en Säljande Butiksinredare inom Servicehandeln

Om rollen

Jobbet som säljande butiksinredare består av att besöka butiker inom servicehandeln (SVH), ge förslag på förbättringar i butikernas layout och offerera det konstaterade inredningsbehovet. Att arbeta som säljande butiksinredare innebär att du måste vara lyhörd för kundens önskemål och ha en förståelse för vad som påverkar konsumenternas beteende i butiken och vad som driver kundernas företag till lönsamhet. Du ska ha en förmåga att utifrån kundernas önskemål skapa säljande miljöer i butiken. Du kommer vara ansvarig för ett geografiskt distrikt bestående av södra Sverige från Mälardalen och söder ut med omsättnings- och resultatansvar samt rapportera till försäljningschefen. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Kumla men eftersom distriktet är relativt stort så innebär det en del resor och ett par övernattningar i månaden. Du kommer i rollen som säljande butiksinredare jobba i ett team tillsammans med ett sälj- och projektstöd. Vi planerar att tillsätta tjänsten i april och du kommer då få möjlighet att gå parallellt med vår avgående säljare fram till sommaren.

Vår kandidat

För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet av försäljning, gärna inom servicehandeln. Som person är det viktigt att du är driven, har analytisk/strategisk förmåga samt framförallt är en duktig relationsbyggare. Har du tidigare jobbat med försäljning eller tillverkning av butiksinredning så är det naturligtvis meriterande.

Som person är du handlingskraftig, lyhörd och bra på att bygga relationer internt och externt. Du har förmågan att arbeta självständigt efter givet mål och drivs av goda resultat.

Vi erbjuder

Rollen som säljande butiksinredare innebär ett stort ansvar att vårda våra kunder inom SVH-segmentet. Du kommer ha stora möjligheter att vara med och påverka företagets omsättning och resultat. Du kommer till ett stabilt företag med ett gott rykte i branschen där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang. Vi har både medarbetare och kunderna i fokus. I våra fina lokaler finns även möjlighet att träna i vårt välutrustade gym.

Kontaktinformation

Rekryteringsprocessen kommer att starta 2018-01-10 då vi gärna besvarar på dina frågor. Du är då välkommen att kontakta Mats Jonsson: 019-689 45 02 / mats.jonsson@butikskonsult.com. Ansökan skall vara inskickad senast 2018-01-25.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Fler nyheter2018-09-18

Key Account Manager – Export

För att fortsätta vår fina utveckling och stärka vår position på den utländska marknaden söker Butikskonsult sin nya Key Account Manager med fokus på export!