2017-02-02

Matigare Nära

Nu är det klart att Butikskonsult är vald leverantör till ICA Nära. Upphandlingen innebär att vi kommer leverera det nya inredningskonceptet ”Matigare Nära” och att vi även kommer att leverera delar av ICA Kvantums ”kött och fågel”-inredning. Flera delar ur båda dessa koncept kommer även att levereras till alla butiksprofiler på ICA. ”Matigare Nära” är ett nytt koncept för ICA och inredningen är deli-inspirerad med mörkt trä och markiser. ICA vill skapa ett ”matigare” uttryck, färdiga måltider samt stort fokus på färskvaror samt inspiration för måltidslösningar. Precis rätt i tiden! Och vi tycker att det är väldigt kul att få vara med och leverera konceptet.

Foto: Louise Yourstone

Fler nyheter


2020-11-30

Projekt- och Säljstöd till finska marknaden

Vi fortsätter expandera och vill nu förstärka vår verksamhet med dig som är finsktalande, brinner för service och projektadministration och som vill vara med och utveckla Butikskonsult på den finska marknaden.


2020-11-30

Konstruktör

Vi söker nu en Konstruktör, gärna med en bakgrund inom produktionsberedning inom tillverkande industri, med stort intresse för konstruktion och en vilja att ta sig an spännande och utmanande specialuppdrag.
2020-04-20

Utemöbler

Äntligen vår 🌞 Just nu erbjuder vi robusta, underhållsfria sittgrupper till kampanjpris!