2018-05-22

Lagerpersonal med monteringsvana

Om rollen
I rollen som lagermontör kommer du att arbeta med montage av möbler och inredning.
Detta innebär att utifrån ritning montera ihop möbler/inredning av olika slag, men också själv kunna utforma lösningar och förbättringar.

Arbetet innefattar också packning av varor.

Tjänsten är placerad på vårt kontor/lager i Kumla och tillträde kommer ske snarast.

Vår kandidat
För att lyckas och trivas i denna roll behöver du ha montageerfarenhet med tonvikt på trä, metall och plast och gärna snickeribakgrund. Du är lösningsorienterad, ansvarsfull, noggrann, engagerad och positiv. Jobbet bedrivs i högt tempo så du behöver vara effektiv och stresstålig.

Att hålla ordning och reda är för dig en självklarhet.

Meriterande är även om du har truckkort (Kat A2-A4 samt B1-B5)

Nära samarbete internt tillhör vardagen på Butikskonsult, så därför sätter vi som blir dina arbetskamrater stort värde på din lojala, sympatiska, flexibla och enkla attityd.

Vi erbjuder
Vi kan utlova ett jobb med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du kommer till ett stabilt företag med ett gott rykte i branschen där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang där vi har både medarbetare och kunderna i fokus. Vi erbjuder dagtidsarbete och lön enl kollektivavtal. I våra fina lokaler finns även möjlighet att träna i vårt välutrustade gym.

Kontaktinformation
För ansökningar och frågor om tjänsten, kontakta Joakim Bringestad via joakim.bringestad@butikskonsult.com eller på telefon 019-689 45 46.

Din ansökan skall vara oss tillhanda per e-post senast 5 juni. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Länk till annons

Fler nyheter
2020-04-20

Utemöbler

Äntligen vår 🌞 Just nu erbjuder vi robusta, underhållsfria sittgrupper till kampanjpris!