2018-05-22

Lagerpersonal med monteringsvana

Om rollen
I rollen som lagermontör kommer du att arbeta med montage av möbler och inredning.
Detta innebär att utifrån ritning montera ihop möbler/inredning av olika slag, men också själv kunna utforma lösningar och förbättringar.

Arbetet innefattar också packning av varor.

Tjänsten är placerad på vårt kontor/lager i Kumla och tillträde kommer ske snarast.

Vår kandidat
För att lyckas och trivas i denna roll behöver du ha montageerfarenhet med tonvikt på trä, metall och plast och gärna snickeribakgrund. Du är lösningsorienterad, ansvarsfull, noggrann, engagerad och positiv. Jobbet bedrivs i högt tempo så du behöver vara effektiv och stresstålig.

Att hålla ordning och reda är för dig en självklarhet.

Meriterande är även om du har truckkort (Kat A2-A4 samt B1-B5)

Nära samarbete internt tillhör vardagen på Butikskonsult, så därför sätter vi som blir dina arbetskamrater stort värde på din lojala, sympatiska, flexibla och enkla attityd.

Vi erbjuder
Vi kan utlova ett jobb med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du kommer till ett stabilt företag med ett gott rykte i branschen där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang där vi har både medarbetare och kunderna i fokus. Vi erbjuder dagtidsarbete och lön enl kollektivavtal. I våra fina lokaler finns även möjlighet att träna i vårt välutrustade gym.

Kontaktinformation
För ansökningar och frågor om tjänsten, kontakta Joakim Bringestad via joakim.bringestad@butikskonsult.com eller på telefon 019-689 45 46.

Din ansökan skall vara oss tillhanda per e-post senast 5 juni. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Länk till annons

Fler nyheter2019-04-12

Besök av Prevent UF

Dagens personalmöte avslutades med ett intressant föredrag av UF-företaget Prevent UF. De har samlat in anonyma berättelser om sexuella övergrepp och trakasserier som tillsammans med fakta och intervjuer bildar innehållet i boken ”Det du inte hör”.


2019-02-12

Välkommen till en attraktiv mötesplats!

För andra året i rad öppnas dörrarna på Behrn Arena till årets nätverksmässa. Kom och träffa oss på Butikskonsult och andra utställare under Örebro Hockeys populära B2B-mässa. Fri entré!2019-01-07

Konstruktör

Vi söker en konstruktör med ambition att ta fram lösningar som överträffar kundens förväntningar. Självklart har du ett brinnande intresse för teknik och en vilja att ständigt utveckla och utmana dina färdigheter inom området.