2019-01-07

Konstruktör

Butikskonsult skapar koncept och butiksinredningar åt de ledande aktörerna in service- och dagligvaruhandeln. Företaget omsätter idag drygt 180 miljoner kronor och befinner sig fortsatt i ett expansivt skede. Till utvecklingsavdelningen söker vi dig med CAD kunskaper och gärna med en bakgrund inom produktionsberedning inom tillverkande industri. Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av framåtanda, stolthet och en varm gemenskap! Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I arbetet som konstruktör hos Butikskonsult jobbar du med att konstruera möbler och inredningskoncept åt kunder inom dagligvaru- och servicehandeln. Oftast utifrån givna riktlinjer och i vissa fall från eget kreativt skapande där du rör dig mellan design och konstruktion. Arbetet utförs i team nära både kunder och leverantörer, i jakt på de bästa lösningarna.

Vi utlovar ett arbete där du får jobba med kunder som är verksamma i hela Sverige och även i Europa. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som gillar att utmana. Butikskonsult är ett stabilt företag med ett gott rykte i branschen där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang där både medarbetare och kunder står i fokus.

Utbildning och erfarenheter

Vi söker en konstruktör med ambition att ta fram lösningar som överträffar kundens förväntningar. Självklart har du ett brinnande intresse för teknik och en vilja att ständigt utveckla och utmana dina färdigheter inom området. Du kan argumentera för dina konstruktionslösningar och samtidigt ta emot feedback. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom träindustrin. Då Butikskonsult även erbjuder kunder inredning i tunnplåt samt plast är det självklart meriterande om du har erfarenhet samt förståelse för konstruktioner i dessa material.

Kund och leverantörskontakter tillhör vardagen på Butikskonsult så därför sätter vi stort värde på din sympatiska och enkla attityd. Vi önskar också att du har goda 3D CAD-kunskaper, gärna i Autodesk Inventor samt kunskap i Sketchup. Du är utåtriktad och gillar att ha många kontakter både internt och externt. Du är kommunikativ och talar och skriver svenska obehindrat.

Om du stämmer in på ovanstående profil och vill ingå i ett glatt och engagerat team i ett företag med hög entreprenörsanda – sök redan idag!

Ansök här!

Fler nyheter


2020-11-30

Projekt- och Säljstöd till finska marknaden

Vi fortsätter expandera och vill nu förstärka vår verksamhet med dig som är finsktalande, brinner för service och projektadministration och som vill vara med och utveckla Butikskonsult på den finska marknaden.


2020-11-30

Konstruktör

Vi söker nu en Konstruktör, gärna med en bakgrund inom produktionsberedning inom tillverkande industri, med stort intresse för konstruktion och en vilja att ta sig an spännande och utmanande specialuppdrag.
2020-04-20

Utemöbler

Äntligen vår 🌞 Just nu erbjuder vi robusta, underhållsfria sittgrupper till kampanjpris!