2016-12-22

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill tacka er, våra kunder och samarbetspartners, för det gånga året! 2016 blir ett nytt rekordår för Butikskonsult, där vi vuxit kraftigt i både omsättning och antal anställda. Vi är oerhört glada och tacksamma för förtroendet våra kunder och samarbetspartners visar oss, och vi ser nu fram mot ett riktigt framgångsrikt 2017 tillsammans.

I mars 2017 satsar vi på vårt första deltagande på Euroshop i Düsseldorf, och vi hoppas att vi möter så många som möjligt av er där. Då denna mässa fullkomligt kokar av inspiration, trender och unika kontaktmöjligheter för alla som jobbar med, eller i butik.

Förövrigt är siktet inställt på att fortsätta skapa lönsamma butiker som alla shoppers älskar att besöka!

JULGÅVA
Precis som förra året kommer vi att skänka pengar till Kumla Barnens Dagsförening

Fler nyheter


2020-11-30

Projekt- och Säljstöd till finska marknaden

Vi fortsätter expandera och vill nu förstärka vår verksamhet med dig som är finsktalande, brinner för service och projektadministration och som vill vara med och utveckla Butikskonsult på den finska marknaden.


2020-11-30

Konstruktör

Vi söker nu en Konstruktör, gärna med en bakgrund inom produktionsberedning inom tillverkande industri, med stort intresse för konstruktion och en vilja att ta sig an spännande och utmanande specialuppdrag.
2020-04-20

Utemöbler

Äntligen vår 🌞 Just nu erbjuder vi robusta, underhållsfria sittgrupper till kampanjpris!