2017-06-29

Glad sommar!

Butikskonsult har haft en väldigt utvecklande vår med mängder av spännande och roliga projekt. Vi deltog för första gången på Euroshop i Düsseldorf. Genom det exponerade vi oss i större omfattning på den internationella arenan. Vi visade upp Butikskonsults hela erbjudande och gav vår nischprodukt AGRIPO stor plats i montern. Deltagandet blev väldigt givande och vi ser ett tydligt intresse från nya marknader att anamma det svenska sättet att sälja potatis – som vi kort och gott kallar AGRIPO!

Livsmedelskedjorna Rewe och Edeka i Tyskland har redan börjat använda Agripo och vi ser fram emot att leverera till fler butikskedjor.

Butikskonsult har under våren även uppmärksammats i media (ICA Nyheter) för sitt gedigna kunnande i att skapa bra kiosker och förbutiker.

Ryktet sprider sig och vi ska nu börja leverera exponeringsprodukter till Danske Spil.

Vi har öppet hela sommaren förutom V29-30 då de allra flesta medarbetare har semester. Då når ni oss på journummer 019 689 45 40

Tack för ett fantastiskt samarbete!

 

 

Fler nyheter


2020-11-30

Projekt- och Säljstöd till finska marknaden

Vi fortsätter expandera och vill nu förstärka vår verksamhet med dig som är finsktalande, brinner för service och projektadministration och som vill vara med och utveckla Butikskonsult på den finska marknaden.


2020-11-30

Konstruktör

Vi söker nu en Konstruktör, gärna med en bakgrund inom produktionsberedning inom tillverkande industri, med stort intresse för konstruktion och en vilja att ta sig an spännande och utmanande specialuppdrag.
2020-04-20

Utemöbler

Äntligen vår 🌞 Just nu erbjuder vi robusta, underhållsfria sittgrupper till kampanjpris!