2017-06-29

Glad sommar!

Butikskonsult har haft en väldigt utvecklande vår med mängder av spännande och roliga projekt. Vi deltog för första gången på Euroshop i Düsseldorf. Genom det exponerade vi oss i större omfattning på den internationella arenan. Vi visade upp Butikskonsults hela erbjudande och gav vår nischprodukt AGRIPO stor plats i montern. Deltagandet blev väldigt givande och vi ser ett tydligt intresse från nya marknader att anamma det svenska sättet att sälja potatis – som vi kort och gott kallar AGRIPO!

Livsmedelskedjorna Rewe och Edeka i Tyskland har redan börjat använda Agripo och vi ser fram emot att leverera till fler butikskedjor.

Butikskonsult har under våren även uppmärksammats i media (ICA Nyheter) för sitt gedigna kunnande i att skapa bra kiosker och förbutiker.

Ryktet sprider sig och vi ska nu börja leverera exponeringsprodukter till Danske Spil.

Vi har öppet hela sommaren förutom V29-30 då de allra flesta medarbetare har semester. Då når ni oss på journummer 019 689 45 40

Tack för ett fantastiskt samarbete!

 

 

Fler nyheter


2018-09-18

Key Account Manager – Export

För att fortsätta vår fina utveckling och stärka vår position på den utländska marknaden söker Butikskonsult sin nya Key Account Manager med fokus på export!

2018-06-18

Glad Sommar!

Vi har öppet hela sommaren förutom V29-30 då de allra flesta medarbetare har semester. Då når ni oss på journummer 019 689 45 40