2018-06-18

Glad Sommar!

Midsommar närmar sig med stormsteg och ute i butik sjuder det av liv med uppladdning inför sommaren.

Vi har öppet hela sommaren förutom V29 – 30 då de allra flesta medarbetare har semester. Då når ni oss på journummer 019 689 45 40.

Tack för ett fantastiskt samarbete!
Hälsningar hela gänget på Butikskonsult

 

Butikskonsult har haft en väldigt utvecklande vår med mängder av spännande och roliga projekt. Här är ett axplock av projekt som vi är lite extra stolta över:

Exportprojekt
Årets första två kvartal har präglats av en mycket stark tillväxt för Butikskonsult i Sverige, men även på exportsidan ser vi en fortsatt stadig ökning.

Ett av de senaste tillskotten bland våra utländska kunder är Danske Spil som köper alla sina exponeringsprodukter från oss. Det rör sig om varuställ, skyltar och övrigt profilmaterial.

I Tyskland fortsätter Agripo, vår unika försäljningslösning för lök och rotfrukter, sitt segertåg. Flera av de stora tyska kedjorna har antingen redan börjat använda Agripo som en standardlösning för försäljning av lösviktspotatis, eller så håller de i skivande stund på att testa produkten för fullt.

Kul att fler och fler får upp ögonen för det Svenska sättet att sälja potatis!

Café
Allt fler butiker ser fördelarna med att erbjuda sina kunder ett brett utbud av färdiga måltider – vissa dagar passar det helt enkelt inte att stå med ett långkok till middag.

Butikskonsult har lång erfarenhet av att planera, inreda och bygga caféer/restauranger i anslutning till förbutik och vi kan hjälpa dig att skapa en inbjudande miljö. Vi hjälper dig gärna med förslag på helhetslösningar där vi kan ge dig tips och råd på hur du får det så snyggt och trivsamt som möjligt – både för besökare och personal!

Vi har under våren byggt ett fantastiskt fint café på ICA Supermarket Vallås i Halmstad. Besök gärna butiken och njut av en gofika i denna härliga miljö.

Coop förbutik
Tillsammans med Coop har våra inredningsarkitekter under hösten utvecklat ett helt nytt förbutikskoncept som har börjat rullat ut under våren. I utvecklingsarbetet har vi jobbat med ett antal från Coop uppsatta ledord som speglas i inredningen.

Doowin
Butikskonsult är stolt inredningsleverantör till Bolists nya kedja Doowin. Hittills har vi byggt butiker i Karlstad, Norrköping och Växjö.

Doowins butiker, som säljer dörrar och fönster, fungerar som showrooms som är bemannade under kontorstid, men för den som vill komma senare kommer även möjlighet finnas att boka tid via nätet. I butiken kan kunden klämma och känna på produkterna, men beställningarna görs på nätet – tillgänglighet dygnet runt alltså!

Fler nyheter


2020-11-30

Projekt- och Säljstöd till finska marknaden

Vi fortsätter expandera och vill nu förstärka vår verksamhet med dig som är finsktalande, brinner för service och projektadministration och som vill vara med och utveckla Butikskonsult på den finska marknaden.


2020-11-30

Konstruktör

Vi söker nu en Konstruktör, gärna med en bakgrund inom produktionsberedning inom tillverkande industri, med stort intresse för konstruktion och en vilja att ta sig an spännande och utmanande specialuppdrag.
2020-04-20

Utemöbler

Äntligen vår 🌞 Just nu erbjuder vi robusta, underhållsfria sittgrupper till kampanjpris!