Förbutik

Vi är experter på förbutik – med 35 års erfarenhet kan vi hjälpa dig vare sig det gäller sortimentsförändringar, förstärka varumärket genom inredning eller kundflöde och optimering av yta.

Förbutiken är komplex i sin utformning det är mycket produkter och tjänster som ska samsas på liten yta samtidigt som kunder ställer höga krav på servicegrad och smidighet. Du har kunder som vill allt från att hämta paket, spela eller ta något att äta. Att integrera fastfood och inte minst ett mysigt café blir allt vanligare och här finns det marginalstarka varor att sälja. Av oss kan du även köpa utrustningen till din fastfood-sektion – vare sig det avser en mjukglassmaskin, korvmodul eller kylvitrin. Vi har det du söker.

Diskar
Disklinjen spelar en viktig roll i kundens upplevelse av butiken samt i personalens dagliga arbete. Våra flexibla diskar är framtagna med hänsyn till ergonomi, funktion och formspråk. De skapar en stabil grund funktionsmässigt, där du och din personal kan möta era kunder på ett professionellt och effektivt sätt. Vår diskserie VISION består av en mängd olika diskarvarianter och tillbehör för att ni ska kunna skapa disklinjen som passar er butik bäst.