Förbutik & Café

Fler och fler butiker ser fördelarna med att erbjuda sina kunder ett brett utbud av färdiga måltider vissa dagar passar det helt enkelt inte att stå med ett långkok till middag. Se därför till att dina aktiva kunder på språng får möjlighet att slå sig ner i en inspirerande miljö för en bit mat eller en fika i anslutning till handlingen.

Butikskonsult har lång erfarenhet av att planera, inreda och bygga förbutiker och vi kan hjälpa dig med sortimentsförändringar, förstärka varumärket genom inredning eller kundflöde och optimering av yta.

Förbutiken är komplex i sin utformning och många produkter och tjänster ska samsas på liten yta, samtidigt som kunder ställer allt högre krav på servicegrad och smidighet. Du har kunder som vill allt från att hämta paket, spela eller ta något att äta. Att integrera fastfood och inte minst ett mysigt café blir allt vanligare och här finns det marginalstarka varor att sälja. Av oss kan du även köpa utrustningen till din fastfood-sektion – vare sig det avser en mjukglassmaskin, korvmodul eller kylvitrin. Vi har det du söker.