Café och Restaurang

Inredningskoncept

Tillsammans med oss kan du skapa dina drömmars restaurang. Våra inrednings­arkitekter ställer alltid höga krav på upplevelse och funktionalitet – allt för att få en trivsam och lättarbetad miljö för både gäster och personal.

Butikskonsult är en helhets­leverantör som gärna an­svarar för projektledning, entreprenad, tillverkning och montage. Alltid med snabb, personlig support och god service!

Möbler

Välj själv ur vårt breda sortiment eller låt våra skickliga inredningsarkitekter föreslå möbler till din ­restaurang. Butikskonsult erbjuder möbler med bästa funktion och skarp design till bra priser.

Restaurangmaskiner

Vi erbjuder ett brett urval av maskiner för restaurang, café och storkök som är designade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

Visualisering

För att på bästa sätt visualisera våra förslag skickar vi alltid en detaljerad 3D-presentation till våra kunder ­innan byggstart. Vi kan även erbjuda 360°- panorama­bilder som kan visas med t.ex. VR-­glasögon. Detta för att du som kund ska känna dig helt trygg.