2020-09-21

Butikskonsult inreder Kulturkvarterets restaurang och terrass

Nu står det klart att inredningsföretaget Butikskonsult Kumla AB tilldelas det prestigefulla uppdraget att inreda Kulturkvarterets restaurang med tillhörande terrass. För Kulturkvarterets besökare blir restaurangen tillsammans med foajén det första mötet med husets interiör. Restaurangens inredning kommer att andas både representativt finrum och ungdomligt, pulserande vardagsrum.

Den 31 augusti meddelande Örebro kommun att Butikskonsult AB hade lämnat det vinnande anbudet i upphandlingen av möbler och inredning till Kulturkvarterets restaurang och terrass. Avtalet undertecknades den 15 september och leverans samt installation av inredning är planerad till våren 2021.

Uppdraget bestod i att utifrån en given moodboard föreslå möblering och inredning till Kulturkvarterets restaurang – ett representativt finrum men också ett ungdomligt och pulserande vardagsrum för Örebros invånare.

Mari Fridlund, ansvarig formgivare Butikskonsult, beskriver inredningsförslaget:

– I vårt förslag har vi noga valt material med hänsyn till husets uttryck och materialpalett. Möblerna och deras ytskikt ska kunna åldras och slitas med värdighet. Det är viktigt att material och möbler utstrålar enkelhet utan att kännas exklusivt eller exkluderande.

I urvalsprocessen lades stor vikt vid kriterierna funktion, tillgänglighet och estetik. Bedömning gjordes till exempel på föreslagna möblers förmåga att skapa ett tilltalande estetiskt helhetsintryck med tidlös, enkel och hållbar inredning som appellerar till husets kärnkvalitéer rått, ombonat, öppet och slutet och som bidrar till husets attraktivitet. I bedömningen vägdes också in sökandes kreativa förmåga, nytänkande kring möbelval, material- och färgval.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peder Olofsson, Key Account Manager
peder.olofsson@butikskonsult.com
019 689 45 47

eller

Fredric Jansson, VD & ägare
fredric.jansson@butikskonsult.com
019-689 45 01

Detta har uppmärksammats i media av bl. a. Nerikes Allehanda

Läs om Kulturkvarteret

 

Fler nyheter


2020-11-30

Projekt- och Säljstöd till finska marknaden

Vi fortsätter expandera och vill nu förstärka vår verksamhet med dig som är finsktalande, brinner för service och projektadministration och som vill vara med och utveckla Butikskonsult på den finska marknaden.


2020-11-30

Konstruktör

Vi söker nu en Konstruktör, gärna med en bakgrund inom produktionsberedning inom tillverkande industri, med stort intresse för konstruktion och en vilja att ta sig an spännande och utmanande specialuppdrag.
2020-04-20

Utemöbler

Äntligen vår 🌞 Just nu erbjuder vi robusta, underhållsfria sittgrupper till kampanjpris!