2019-05-09

Butikskonsult är partner till Dagligvarugalan!

Det är dags för den elfte upplagan av Dagligvarugalan som äger rum den 19 september i vackra Stockholms Stadshus.

Vi tycker att det är viktigt att kreativa, kloka och modiga satsningar inom dagligvarubranschen uppmärksammas. Därför är vi samarbetspartner till Dagligvarugalan – ett evenemang där alla delar av branschen kan mötas, utbyta erfarenheter och tillsammans fira de personer och företag som under året har åstadkommit något utöver det vanliga. Galan föranleds av flera månaders juryarbete där finalister så småningom utses i 20 kategorier. Jurygrupperna består av namnkunniga personer med anknytning till dagligvaruhandeln.

Vem tycker du ska vinna? 

Nominera värdiga kandidater som åstadkommit något utöver det vanliga. Bidra till att ge branschens föregångare den uppmärksamhet de förtjänar. Sista nomineringsdag 24 maj. Nominera din kandidat här: www.dagligvarugalan.se/nomination

Finalisterna presenteras den 16 augusti och årets kategorier är bland annat:

  • Årets Tidskriftsbutik
  • Årets Förbutik
  • Årets Hållbarhetsintiativ
  • Årets Kassazon
  • Årets Ekobutik
  • Årets Brödavdelning
  • Årets Frukt & Gröntavdelning
  • Årets Kött & Charkuteriavdelning

Dagligvarugalan arrangeras av tidningen Fri Köpenskap, som är en oberoende affärstidning som funnits sedan 1943.

Boka din biljett på www.dagligvarugalan.se

Fler nyheter2019-04-12

Besök av Prevent UF

Dagens personalmöte avslutades med ett intressant föredrag av UF-företaget Prevent UF. De har samlat in anonyma berättelser om sexuella övergrepp och trakasserier som tillsammans med fakta och intervjuer bildar innehållet i boken ”Det du inte hör”.


2019-02-12

Välkommen till en attraktiv mötesplats!

För andra året i rad öppnas dörrarna på Behrn Arena till årets nätverksmässa. Kom och träffa oss på Butikskonsult och andra utställare under Örebro Hockeys populära B2B-mässa. Fri entré!2019-01-07

Konstruktör

Vi söker en konstruktör med ambition att ta fram lösningar som överträffar kundens förväntningar. Självklart har du ett brinnande intresse för teknik och en vilja att ständigt utveckla och utmana dina färdigheter inom området.